2020'nin İlk Fırtınası: Eflani Aşçılık
Türkiye Aşçılar Federasyonu Antalya Anfaş Expo-Center’da 15-18 Ocak’da Gıda Fuarı kapsamında “Gelenekten Geleceğe Yaşasın Anadolu” sloganıyla akademisyenler ve gastronomi alanındaki profesyonelleri bir araya getirmiştir. Etkinlik kapsamında düzenlenen yemek yarışmalarında Karabük Üniversitesi’ni Öğr. Gör. Sibel AYYILDIZ liderliğinde Eflani MYO Aşçılık programı öğrencileri olan Uğur ÇAKIR, Ayşenur ÖZMEN ve Eray KÜÇÜKYILMAZ temsil etmiştir. Eflani MYO Aşçılık programı öğrencileri "Kapalı Kutu Yemek Yarışması” kategorisinde 3. olarak bronz madalya almıştır. Ayrıca Eflani İlçesi’nin Coğrafi İşaretli yemeği olan “Eflani Hindi Bandırması” yemeği, Miyana Helvası ve Göcü Çorbası ile “Geleneksel Türk Mutfağı” kategorisinde 2’ncilik derecesi ile Gümüş madalya almıştır.