×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV DUYURUSU
Bahar Dönemi AİT-TUR-YDL Ara (Vize) Sınavları ...
“Etkili Konuşma ve Dinleme” Eğitim Semineri
EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU
444 0 478
@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Yüksekokulumuz
Hakkımızda
Misyon - Vizyon
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Müdürümüzden
Personel
Akademik
İdari
Kalite
Kalite Rehberi
Süreç Yönetimi El Kitabı
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
Organizasyon Şeması
Görev Tanıtım Formları
Hassas Görev Tanımları Tablosu
İş Akış Şemeları
Yıllık İş Süreçleri
Yetki Devri
Bölümler
Mülkiyet Koruma Ve Güvenlik
Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Gıda İşleme
Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler
*Ders İçerikleri Ve Öğretim Planı*
Staj İşlemleri
İletişim
Sık Kullanılanlar
Kalite Rehberi
Süreç Yönetimi El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Öğretim Elemanı Ders Telafi Dilekçesi
Akademik Takvim
Uluslar Arası İlişkiler Ofisi
Uzaktan Eğitim
Mezunlar Birliği
Obs
Yönlendirilmiş Çalışma Tez Yazım Klavuzu
Öğrenci Formları
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
Safranlı Yeni Lezzetler Yemek ve Tatlı Yarışması
Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı tarafından düzenlenen "3. Safran Festivali" kapsamında Gökçüoğlu Konağında düzenlenen "Safranlı Yeni Lezzetler Yemek ve Tatlı Yarışması"na Eflani Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencilerinin de katıldığı toplam 28 yarışmacı ürünlerini 16 jüri üyesine beğendirmek için sunumlarını yapmışlardır. Yarışmaya tatlı kategorisinde
“Brownie kurabiye
” ile katılan
Nazlıcan DURKAYA
ikinciliği
elde ederek ödülünü Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar’dan almıştır.
Hedefler