×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
2023-2024 BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV DUYURUSU
Bahar Dönemi AİT-TUR-YDL Ara (Vize) Sınavları ...
“Etkili Konuşma ve Dinleme” Eğitim Semineri
EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU
444 0 478
@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Yüksekokulumuz
Hakkımızda
Misyon - Vizyon
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Müdürümüzden
Personel
Akademik
İdari
Kalite
Kalite Rehberi
Süreç Yönetimi El Kitabı
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
Organizasyon Şeması
Görev Tanıtım Formları
Hassas Görev Tanımları Tablosu
İş Akış Şemeları
Yıllık İş Süreçleri
Yetki Devri
Bölümler
Mülkiyet Koruma Ve Güvenlik
Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Gıda İşleme
Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler
*Ders İçerikleri Ve Öğretim Planı*
Staj İşlemleri
İletişim
Sık Kullanılanlar
Kalite Rehberi
Süreç Yönetimi El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Öğretim Elemanı Ders Telafi Dilekçesi
Akademik Takvim
Uluslar Arası İlişkiler Ofisi
Uzaktan Eğitim
Mezunlar Birliği
Obs
Yönlendirilmiş Çalışma Tez Yazım Klavuzu
Öğrenci Formları
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
Akademisyen Şefimiz
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gölbaşı Turizm Fakültesi’nde 15-16 Ekim’de bir gastronomi festivalinde ‘Mutfakta Bilim Var!’ sloganıyla akademisyenler ve gastronomi alanındaki profesyoneller bir araya gelmiştir. Gastronomi festivali etkinliği kapsamında 16 Ekim’de ‘Akademisyen Şeflerin Lezzetleri’ yemek yarışması düzenlenmiştir. Bu yarışmada Karabük Üniversitesi’ni temsil eden Eflani MYO Aşçılık programı Öğr. Gör. Sibel AYYILDIZ yarışma birincisi olmuştur. Yöresel yemek konsepti ile yapılan yarışmada birincilik ödülü Eflani İlçesi’nin Coğrafi İşaretli yemeği olan “Eflani Hindi Bandırması” yemeği ile alınmıştır.
Hedefler