×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
Tebrik Duyurusu
Ortak Zorunlu Derslerin (AİT-TUR- YDL) Tek Ders ...
Ortak Zorunlu Derslerin (AİT-TUR-YDL) Bütünleme Sınavları Hakkında
EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU
0370 418 8928
eflani@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Yüksekokulumuz
Hakkımızda
Misyon - Vizyon
İdari Personel
Akademik Personel
Eflani'yi Tanıyalım
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Müdürümüzden
Kalite
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
Danışma Kurulu
Komisyonlar
Yıllık İş Süreçleri
Görev Tanıtım Formları
Hassas Görev Tanımları Tablosu
İş Akış Şemaları
Organizasyon Şeması
Yetki Devri
Kalite Rehberi
Bölümler
Mülkiyet Koruma Ve Güvenlik
Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Gıda İşleme
Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler
*Ders İçerikleri Ve Öğretim Planı*
Staj İşlemleri
Öğrenci Formları
Sık Kullanılanlar
Yönetmelikler
Süreç Yönetimi El Kitabı
Yönergeler
Öğretim Elemanı Ders Telafi Dilekçesi
Ders Programı
Akademik Takvim
Uluslar Arası İlişkiler Ofisi
Uzaktan Eğitim
Mezunlar Birliği
Obs
Bir Önerim Var
Fakülteye Bir Önerim Var
Rektörlük İletişim Merkezi
Aday Öğrenci
İletişim
Akademisyen Şefimiz
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gölbaşı Turizm Fakültesi’nde 15-16 Ekim’de bir gastronomi festivalinde ‘Mutfakta Bilim Var!’ sloganıyla akademisyenler ve gastronomi alanındaki profesyoneller bir araya gelmiştir. Gastronomi festivali etkinliği kapsamında 16 Ekim’de ‘Akademisyen Şeflerin Lezzetleri’ yemek yarışması düzenlenmiştir. Bu yarışmada Karabük Üniversitesi’ni temsil eden Eflani MYO Aşçılık programı Öğr. Gör. Sibel AYYILDIZ yarışma birincisi olmuştur. Yöresel yemek konsepti ile yapılan yarışmada birincilik ödülü Eflani İlçesi’nin Coğrafi İşaretli yemeği olan “Eflani Hindi Bandırması” yemeği ile alınmıştır.
Hedefler