×
Önemli Duyuru
Skip to content
Güncel Duyurular
Bahar Dönemi AİT-TUR-YDL Ara (Vize) Sınavları ...
“Etkili Konuşma ve Dinleme” Eğitim Semineri
Ortak Zorunlu Derslerin (AİT-TUR-YDL) Muafiyet Sınav Sonuçları ...
EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU
444 0 478
@karabuk.edu.tr
EN
|
TR
Menu
Yüksekokulumuz
Hakkımızda
Misyon - Vizyon
Yönetim
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Müdürümüzden
Personel
Akademik
İdari
Kalite
Kalite Rehberi
Süreç Yönetimi El Kitabı
Kamu Hizmet Standartları Tablosu
Organizasyon Şeması
Görev Tanıtım Formları
Hassas Görev Tanımları Tablosu
İş Akış Şemeları
Yıllık İş Süreçleri
Yetki Devri
Bölümler
Mülkiyet Koruma Ve Güvenlik
Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri
Gıda İşleme
Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü
Tıbbi Hizmetler Ve Teknikler
*Ders İçerikleri Ve Öğretim Planı*
Staj İşlemleri
İletişim
Sık Kullanılanlar
Kalite Rehberi
Süreç Yönetimi El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Öğretim Elemanı Ders Telafi Dilekçesi
Akademik Takvim
Uluslar Arası İlişkiler Ofisi
Uzaktan Eğitim
Mezunlar Birliği
Obs
Yönlendirilmiş Çalışma Tez Yazım Klavuzu
Öğrenci Formları
2.Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması 2019
Türkiye Aşçılar Federasyonuna bağlı 23 dernekten biri olan Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneği tarafından Antalya ANFAŞ Fuarında, Gelenekten Geleceğe “869 Yerliyse Yeriz” sloganıyla yapılan yarışmada Meslek Yüksekokulumuz Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Asçılık Programı öğrencilerinden Uğur ÇAKIR ve Yasin ERKMEN “Zekai Ademir Üniversiteliler Kapalı Kutu” kategorisinde Türkiye ikinciliği kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının daim olmasını dileriz.
Hedefler