MÜDÜRÜMÜZDEN
 
 
Sevgili Öğrencilerimiz,

Hayatın sizi getirmiş olduğu bu dönüm noktasında; çağdaş ve medeni insanlara yakışan sorumluluk bilinci ile davrandınız ve geleceğiniz hakkında çok önemli bir karar verdiniz. Bu kararınız hepimizi Karabük Üniversitesinde buluşturdu. Eflani Meslek Yüksekokulu olarak 2 yıl boyunca beraber yürüyeceğimiz yolda sizler öğrenim, bizlerse öğretim kulvarında ve hep yan yana olacağız. Bu vesile ile ailelerinin emeklerini boşa çıkarmayan ve çalışmaları sonucunda Meslek Yüksekokulumuzu kazanarak umut dolu bir geleceğe ilk adımını atan tüm öğrencilerimizi kutluyorum.

30 Haziran 2012 tarihinde yürürlüğe giren 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında açılan, Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Programı - İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü ile eğitim öğretim vermekte olduğumuz Meslek Yüksekokulumuz, 2 dönümlük arazi üzerine kurulan fiziki yapısı ve 9 derslikli eğitim binası ile Üniversitemizin 7. Meslek Yüksekokulu olarak eğitim-öğretim şemasında yerini almıştır.
İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünü bitiren öğrenciler “İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri” olarak mezun olmakta, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yaptığı iş sağlığı ve güvenliği uzmanlığı sınavında başarılı olmaları durumunda ise C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip olarak çalışma hayatına atılabilmektedirler.

Eflani Meslek Yüksekokulu olarak; Öğrencilerimizi, mesleğin gerektirdiği tüm yeterliliğe sahip, tercih edilen birer teknik eleman olarak yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.  Böylesine hızlı ve dinamik bir çağda, eğitimin geleneksel çerçevelere sığdırılamayacağının farkındayız. Öğrenci odaklı anlayışımızla güçlendirdiğimiz bu farkındalığı, akademik ve idari personelimizin özverili çalışmaları ile taçlandırmaktayız.
Güzel bir ekiple, emin adımlarla yürüdüğümüz bu yolda aramıza katılan siz genç arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 
Saygılarımla…
 
Yüksekokul Müdürü
Dr. Öğretim Üyesi Ramazan KÜÇÜKKARA